Les Grandes Eaux
Back
Voorstellingen

Les Grandes Eaux

U bent door de bekende componist Lully uitgenodigd om het gouden tijdperk van Versailles opnieuw te beleven.
Familie-activiteiten

Neem plaats rond het oude meer van de Puy du Fou en beleef een verkwikkend en poëtisch moment! Stel u voor: u maakt een sprong naar het verleden en u bevindt zich ineens in de 17e eeuw... Tussen de struiken van het kasteel van Versailles, tijdens een concert van de vorstelijke muziekmeester! Lully, een bekende componist en violist, neemt u mee naar een prachtige wereld van muziek. Enorme waterspuiten komen uit de diepten van het meer, op het ritme van de melodie. Geniet van een schitterend, poëtisch waterballet!

Een prachtige en verkwikkende voorstelling

Les Grandes Eaux is geschikt voor heel het gezin. Jong en oud worden verrast door de enorme waterspuiten die uit het meer opduiken, op de zachte melodieën van deze 17e eeuwse componist!

Een nieuwe avondbetovering

Bij het vallen van de avond krijgt het oude meer van de Puy du Fou een heel ander gezicht. De verfrissende betovering van Les Grandes Eaux verandert in een schitterende avonddroom dankzij de voorstelling: Les Noces de Feu. Er klinkt een zachte melodie en de herinneringen van de meest romantische bruiloft weerklinken uit de diepten van het meer!

Reserveer nu