Visuel viking 2023 Puy du Fou
Back

De Restaurants

Tijdens de maaltijden en naargelang uw wensen verwelkomen meer dan 20 horecagelegenheden u in de hele Puy du Fou: levendige restaurants, klassieke restaurants of fastfoodrestaurants.
Filters
Types de restaurants
Aperçu
Le Rendez-Vous Des Ventres Faims

Geniet van een lekker tussendoortje in het eeuwenoude bos van de Puy du Fou en kies uit de verschillende maaltijdmenu’s.

Dit snelbuffet midden op het park, tussen Le Mystère de La Pérouse, Le Val de la Marienne, en Saint Philbert le Viel, biedt verschillende afhaalmenu’s voor kleine en grote trek. Salades, gegrilde ham, kipnuggets en Franse hamburgers bereid met kwaliteitsproducten: er is voor ieder wat wils! Dankzij de snelle bediening verliest u geen tijd en kunt u snel van de volgende voorstelling gaan genieten!

PMR
Picto réservation
test
Sur place
Circuit court
burger
Aperçu
La Popina

Vlakbij de voorstelling "Signe du Triomphe" biedt La Popina u zijn paninispecialiteiten en verschillende meeneemformules.

PMR
test
Sur place
Végétarien
panini
Epoque
Aperçu
La Rôtissoire

Aan de rand van Chasseloup, ons 18e eeuwse dorp, biedt La Rôtissoire u haar verschillende recepten van brioche croques, evenals verschillende meeneemmogelijkheden.

PMR
test
Sur place
Circuit court
Végétarien
test
Epoque
Aperçu
L'Etape

In het hart van Chasseloup, ons 18e eeuwse dorp, biedt l'Etape u zijn specialiteit van warme toast en gourmet croque-monsieur.

PMR
test
Sur place
Végétarien
tartine
Aperçu
La Maison du Préfou

In het hart van Chasseloup, het 18e eeuwse dorp van de Puy du Fou, ontvangt het Maison du Préfou u graag om onze onvermijdelijke specialiteit uit de Vendée te proeven: de préfou!

PMR
test
Circuit court
Végétarien
test
Epoque
Aperçu
La Gargoulette aperçu

Op een steenworp afstand van de voorstelling "Le Secret de la Lance" biedt de Gargoulette u zijn Baguettine gratinée met spek en kaas, evenals verschillende afhaalmogelijkheden.

PMR
test
Sur place
Végétarien
Fait maison
baguettine
Epoque
Aperçu
la halte des pelerins

Bij de ingang van ons historische dorp Font-Rognou kun je even bijkomen van de traditionele gerechten in onze nieuwe bierbar. Of je nu op zoek bent naar een tapbiertje of een ambachtelijk biertje, ontspan met een glas!

test
Sur place
bière
Epoque
Préparez votre séjour

Bereid uw verblijf voor 

Tip van onze helden: de restaurants van Puy du Fou zijn vaak volgeboekt! Verzeker u van een plaats en krijg tot 15% korting door uw maaltijden vooraf te reserveren! 

 

FAQ

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.