Taverne
Back

La Taverne

In het hart van Font-Rognou, onze middeleeuwse stad, neemt u een gastronomische pauze in de Taverne.

Kom gerust onze pannenkoeken en galetten proeven!

PMR
PSH
test
Tafelbediening
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
pause gourmande
Pauze voor fijnproevers
Epoque
De late Middeleeuwen

Ontde het restaurant "La Taverne" in de hoofdstraat van Font-Rognou, onze middeleeuwse stad.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De restaurants van Puy du Fou zijn voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto nourriture

De Belle de Vendée is een aardappelras dat op ons land wordt geteeld en in de Vendée wordt verpakt door een ESATCO (een organisatie die mensen met een handicap ondersteunt).

45,6 ton geconsumeerd in 2021 over de hele Puy du Fou.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).