Les Jets Sauteurs
Back
Natuur

Les Jets Sauteurs

Denkt u dat u de tijd stil kunt zetten om een van de springende waterstralen te pakken?
Familie-activiteiten
Voor de kinderen:

Vlak bij het oude meer van de Puy du Fou, midden op het park, kunt u samen met de kinderen tussen twee voorstellingen door een bezoekje brengen aan Les Jets Sauteurs. Probeer een van de ongrijpbare waterstralen te pakken voordat ze in een put verdwijnen! Maak op hete zomerdagen gebruik van deze verfrissende activiteit. Zelfs volwassenen voelen zich weer kind tijdens het spelen bij deze waterstralen!

Een wereld speciaal voor kinderen

Les Jets Sauteurs liggen midden op een plek speciaal bestemd voor jonge bezoekertjes. Vlak bij de waterstralen kunnen kinderen bij Le Repaire des Enfants een ridder of prinses nadoen in een heus mini-kasteel van hout. Terwijl uw kinderen genieten van het speelterrein kunt u een wandelingetje maken door La Roseraie (rozentuin) en honderden bloemen ontdekken. Voor een bezoekje met het gezin kunt u naar Le Monde Imaginaire de La Fontaine, waar u kennis maakt met een speelse en sprookjesachtige omgeving.

De favoriete plek van kinderen

Van de veelgestelde vragen staat “Wat heeft de Puy du Fou te bieden? ” toch echt wel in de top 5! Het park biedt adembenemende voorstellingen met special effects die zomaar uit een Hollywoodfilm zouden kunnen komen. De verhalen worden bewust eenvoudig gehouden en verromantiseerd zodat ook kinderen het plot en de geschiedenis van het tafereel mee kunnen krijgen.

Reserveer nu