La Roseraie de Ronsard
Back
Natuur

La Roseraie de Ronsard

Wandel door de rozentuin en geniet van de kleuren en geuren van honderden bloemen!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Vlak bij de voorstelling Le Secret de La Lance kunt u zich laten bedwelmen door de geuren in La Roseraie de Ronsard. Maak een aangename wandeling in deze enorme tuin waar meer dan 5000 rozenstokken van zo’n honderd verschillende soorten staan. Ons team van tuiniers en tuinarchitecten werkt dagelijks aan het behoud, de beplanting, het onderhoud en het snoeien van deze unieke planten. Bekijk hun werk en ontdek een aantal rozensoorten die u wellicht nog nooit eerder heeft gezien!

Een vrijgevige natuur

60 hectare aan ongerepte natuur en 25 kilometer aan paden door het bos: de Puy du Fou ligt in een groene omgeving! Naast de rozentuin zijn er diverse plekken op het park waar de natuur alom vertegenwoordigd is: Le "Val de la Marienne" met exotische planten en verfrissende watervallen, La Prairie des Animaux  waar met uitsterven bedreigde dieren staan, de moestuintjes in de oude dorpen... Al deze ongerepte natuurplekken maken van de Puy du Fou een groene bestemming midden in het coulisselandschap van de Vendée!

Vlak bij het speelterrein

Terwijl u geniet van een aangename wandeling kunnen de kinderen vlak bij La Roseraie de Ronsard lekker spelen op het speelterrein. Le Repaire des Enfants, Les Jets Sauteurs, Le Monde Imaginaire de La Fontaine en het Le Labyrinthe des Animaux:ook voor de kinderen is er van alles te doen!

Reserveer nu