Mousquetaire de Richelieu
Back
Voorstellingen

Mousquetaire de Richelieu

Beleef een romantisch avontuur van capes en zwaarden, vol musketiergevechten, flamencodansen en paardrijkunsten!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
32 minutes

Een slimme mix van zwaardgevechten, poëtische tirades, flamencochoreografie en ruiterpaarden, deze show biedt een intense enscenering versterkt door ongelooflijke speciale effecten! Water- en lichteffecten, gigantische mobiele decors, historische kostuums, alles is ontworpen om u te vervoeren! De Grand Carrousel, een oversized theater uitgerust met het grootste podiumgordijn ter wereld, combineert de charme van 17e eeuwse theaters met het gigantisme van de Puy du Fou.

Een aangrijpend en inspirerend verhaal

Deze voorstelling, een prachtige combinatie van zwaardgevechten, poëtische tirades, flamencopasjes en paardrijkunsten, biedt een indrukwekkende toneelschikking met ongelofelijke special effects! Een spel van water en licht, enorme bewegende decors, traditionele kostuums: alles is aanwezig om u mee te slepen in het verhaal! Deze originele creatie wordt gespeeld in de Grand Carrousel. In deze prachtige zaal, uitgerust met ‘s werelds grootste toneeldoek, is een voorbeeld van een theater uit de 17e eeuw, gekoppeld aan het onbegrensde van de Puy du Fou.

Paarden in vrijheid

Tijdens een van de hoofdscènes uit de voorstelling kunt u 3 paarden bewonderen die in alle vrijheid over het toneel van de Grand Carrousel paraderen. Deze sierlijke bewegingen, in perfecte harmonie met de muziek, zijn het resultaat van nauwkeurige trainingen door het team van dierenverzorgers en hun bijzondere band met de paarden!

Reserveer nu