Les îles de clovis
Back
Hôtel du Puy du Fou

Les Îles de Clovis

Geniet van de rust van dit palendorp uit het eerste millennium, in het hart van een ongerepte natuur! Elke hut telt twee ruime gezinskamers met plaats voor maximaal 5 personen, verdeeld over 2 gescheiden ruimtes. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. U waant zich gegarandeerd in een andere wereld!

Verblijf Parc + hotel 72,00€/pers
Bekijk de trailer
Bar
Bar
Parking privé
Privé parkeerplaats
Petit déjeuner inclus
Ontbijt inbegrepen
wifi
Gratis wifi
Gratis wifi
lettre
Brievenbussen
Brievenbussen
presse
Pers beschikbaar
Pers beschikbaar
tv
Kabelkanalen
Kabelkanalen

De Îles de Clovis dompelen u onder in de vroege middeleeuwen. De 50 hutten op palen, bedekt met rieten daken en vakwerk, zijn ecologisch ontworpen om de authentieke sfeer van een dorp uit het eerste millennium op te roepen. De decoratie combineert authenticiteit met optimaal comfort: granieten wastafels, eiken bedden, houten meubilair.

Meer dan 80.000 planten, één voor één geplant, sieren de Îles de Clovis en in de 9 artificiële plassen leven een soort karpers, die het heerlijk vinden om muggenlarven te verslinden.

Alle kamers, met een oppervlakte van 26m², hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Daarnaast kunt u terecht bij het buffet en in de buitenbar van Banquet de Mérovée waar u kunt ontbijten en dineren.

Quintuple
1 doppelbett (160x200)
2 etagenbetten (80x190)
Extra bed beschikbaar (70x190) op aanvraag alleen voor kinderen
Kinderbett (auf Anfrage und je nach Verfügbarkeit)
Quadruple
1 doppelbett (160x200)
2 etagenbetten (80x190)
Kinderbett (auf Anfrage und je nach Verfügbarkeit)
Openingskalender
Voorwaarden

Deze prijzen zijn inclusief: de overnachting(en) in één van de hotels van de Puy du Fou ®(exclusief toeristenbelasting), de toegang tot het Grand Parc (en voor de blauwe periode de toegang tot de Cinéscénie®) en ontbijt. Let op, in de blauwe periode is het niet mogelijk om 2 achtereenvolgende 'Cinéscénie-avonden' in de hotels van de Puy du Fou te overnachten.

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).
Kinderen tussen de 3 en 13 jaar inbegrepen, indien zij slapen in een kamer met ten minste 1 volwassene. Gratis voor kinderen onder de 3 jaar. Wij informeren u dat kinderen onder de 6 jaar niet mogen slapen in het bovenste stapelbed.
De Logis de Lescure: de suites "Het Planétarium" en "Het Reriteitenkabinet" zijn geschikt voor 6 personen.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Elk hotel heeft aangepaste kamers voor gehandicapten.

Doven, hardhorenden en visueel gehandicapten

Voor slechthorenden zijn onze recepties uitgerust met een magnetische ringleiding.

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor slechtzienden of blinden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Onze verplichtingen

Picto développement durable

Alle daken van de "Iles de Clovis" zijn gemaakt van riet, een natuurlijk materiaal met een gemiddelde levensduur van 50 jaar, en de isolatie bestaat uit hennepwol.

Picto Goutte d'eau

De aanwezigheid van plonzende karpers op de 'Iles de Clovis' om muggenlarven te verslinden.

Iles de Clovis

Virtueel bezoek

Ontdek de eilanden van Clovis en krijg een glimp te zien van het tijdperk waarin u misschien zal verblijven.

Raadpleeg de praktische informatie

Promotion

Onze restaurants

Contenu

Tussen levendige, klassieke of fastfoodrestaurants, tijdens de maaltijden en volgens uw wensen, verwelkomen meer dan 26 eetgelegenheden u in de hele Puy du Fou.

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Contenu

Achter de ruïnes van de oude burcht leeft de valkerijacademie op het ritme van onze 800 vogels. Ontdek de fascinerende missies van haar team en laat u leiden door de knowhow van de professionals die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de dieren en het behoud van de biodiversiteit. Voor de bewoners van de Cité Nocturne. Een minderjarige moet tijdens de workshop vergezeld zijn van een volwassene.