Le Banquet de Merovée
Back

Le Banquet de Mérovée

Neem plaats in ons hotel "Les Îles de Clovis" rond de vaas van Soissons en geniet van een uitgebreid all-you-can-eat buffet!

Geïnspireerd door de dorpen van het 1e millennium, ontdek dit restaurant met zijn authentieke en ongewone inrichting! Dompel uzelf onder in de fascinerende wereld van de Vikingen en geniet van de vele gerechten die zorgvuldig worden bereid door onze teams van koks. Er is voor elk wat wils!

Menu volwassenen
25,90€
Kindermenu
14,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
bar
Buffet
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Visspecialiteiten
test
Vlees specialiteiten
Epoque
De Hoge Middeleeuwen
Voorwaarden

Diners in de "Cinescenie" periode: 18.30 en 20.15 uur
Diners in de "Noces de Feu" periode: 19h00
Reserveren aanbevolen.
Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.

*Diepvriesproduct

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Dit Merovingische restaurant bevindt zich vlakbij de receptie van het hotel "Les Îles de Clovis".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap.

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids. 

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk. 
 

Onze verplichtingen

Picto nourriture

Onze menu's volgen de seizoenen om onze impact op het milieu en de ecosystemen zoveel mogelijk te beperken.

Visite virtuelle Le Banquet de Mérovée

Virtueel bezoek

Neem plaats rond de enorme Soissons-vaas voor een groot all-you-can-eat buffet.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).