L'Ecuyer Tranchant
Back

L'Ecuyer Tranchant

Geniet in de keukens van ons hotel "La Citadelle" van een royaal buffet en proef het gebraden vlees van onze Écuyer-Tranchant!

Dompel u onder in de sfeer van een authentiek middeleeuws kasteel, gelegen in het hart van de Cité Nocturne, en geniet van gerechten geïnspireerd op de tafels uit de Middeleeuwen. Dankzij onze all-you-can-eat buffetformule kunnen jong en oud hun eigen menu samenstellen volgens hun wensen en eetlust. Het hele gezin zal zich prima vermaken in dit warme familierestaurant!

Menu volwassenen
26,90€
Kindermenu
14,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
bar
Buffet
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Vlees specialiteiten
Epoque
De late Middeleeuwen
Voorwaarden

Diners in de "Cinescenie" periode: 18.30 en 20.15 uur
Diners in de "Noces de Feu" periode: 19.00 uur
Reserveren aanbevolen.

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.

*Diepvriesproduct

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

 

"L'Écuyer Tranchant" ligt in het hart van het indrukwekkende hotel "La Citadelle".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids. 

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk. 
 

Onze verplichtingen

Picto nourriture

De Belle de Vendée is een aardappelras dat op ons land wordt geteeld en in de Vendée wordt verpakt door een ESATCO (een organisatie die mensen met een handicap ondersteunt).

45,6 ton geconsumeerd in 2021 over de hele Puy du Fou.

Visite virtuelle L'Ecuyer Tranchant

Virtueel bezoek

Stap door de grote poort van "La Citadelle" en ontdek de warme sfeer van een royaal buffet met gebraden vlees.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).