Le Premier Royaume
Back
Interactieve voorstelling

Le Premier Royaume

Volg de lotsbestemming van Clovis, de eerste koning van de Franken, tijdens een verrassende immersieve voorstelling!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
Kan de gevoeligheden van een jong publiek beledigen
3 keer toegekend

In de vijfde eeuw, tijdens de val van het Romeinse Rijk, zojuist verwoest door de hordes van Attila, beleeft u het verhaal van Clovis, de bekende koning der Franken. Ontdek tijdens zijn veroveringen de twijfels van deze grote strateeg, verdeeld tussen de oude tradities van zijn volk en de nieuwe weg die hij in zou kunnen slaan om het Eerste Koninkrijk te stichten! Beleef zijn avontuur van binnenuit, vol oorlogstaferelen, ongelofelijke ontmoetingen met figuren uit de Noordse mythologie en de bijzondere reis naar de diepten der aarde, naar het hart van het kolkende Walhalla.

Een unieke reis naar het hart van de Franse geschiedenis

Maak een duik naar de oorsprong van Frankrijk! De reis begint bij een rij stenen, in het heiligdom van koning Childerik, de vader van Clovis. Het verhaal gaat verder in de ijverige sfeer van het scriptorium waar u kennis maakt met de kindertijd van de koning der Franken, gevolgd door een enorme smederij waar de wapens en schilden voor de soldaten van Clovis worden gemaakt. Stap voor stap wordt u meegevoerd van geschiedenis naar legendes, van de slagvelden tot de buitmaking van de vaas van Soissons en de krijtgroeve waar u de bekende doop bijwoont, kenmerkend voor het bewind van Clovis.

Innovatie voor het maken van een unieke voorstelling

Bij de voorstelling Le Premier Royaume duikt u in zeer realistische decors voor een unieke zintuiglijke bezoekerservaring. Watereffecten, levende decors, video’s in 3D mapping, geluid op 360° en verspreiding van geuren: elk detail is bedacht om deze voorstelling uniek te maken en u fantastische sferen te laten proeven!

Beste Creatie ter Wereld 2019
Beste Europese Creatie 2019
Beste voorstelling van het jaar 2019

Reserveer nu