Les Deux Couronnes
Back

Les Deux Couronnes

Rondom de grote grill van het paleis van hotel Le Camp du Drap d'Or kunt u onbeperkt genieten van de favoriete vleesgerechten van koning Frans I.

Midden in de Cité Nocturne kunt u plaatsnemen aan de vorstelijke tafel van Les Deux Couronnes en de praal van de Renaissance ontdekken! Volg de voetsporen van Frans I en Hendrik VIII van Engeland tijdens een ontbijt of diner in een unieke omgeving: gedraaide zuilen, houtsnijwerk en glas-in-loodramen nemen u mee naar de 16e eeuw! Eet uw buik rond dankzij het onbeperkte buffetarrangement met rauwkost, gegrild vlees, groentepannetjes, kaasplankjes en diverse nagerechten.

Menu volwassenen
26,90€
Kindermenu
14,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
bar
Buffet
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
grillade
Grill specialiteiten
Epoque
De Renaissance
Voorwaarden

Diners in de periode "Cinescenie": 18.30 en 20.15 uur

Diners in de periode "Noces de Feu": 19.00 uur

Reserveren aanbevolen.

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.

*Diepvriesproduct

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

 

Dit koninklijke restaurant bevindt zich in het flamboyante hotel "Le Camp du Drap d'Or".

Toegankelijkheid

Mensen met beperkte mobiliteit en mensen met een handicap

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto nourriture

7 ton groenten en fruit, waaronder 1,2 ton aardbeien, komen uit onze eigen moestuin in Puy du Fou. 

Visite virtuelle Les Deux Couronnes

Virtueel bezoek

Neem plaats rond het grote vuur en geniet van de favoriete grillrecepten van koning Frans I.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).