Villa Gallo Romaine
Back
Hôtel du Puy du Fou

La Villa Gallo-Romaine

Achter de indrukwekkende zuilen heet de Villa Gallo-Romaine u welkom in een bijzondere wereld! U waant zich midden in het Romeinse Keizerrijk tijdens een verblijf in een van de kamers met authentiek decor! Na een rustgevende nacht in een schitterende omgeving kunt u genieten van een aangename wandeling door een immense mediterrane patio.

Verblijf Parc + hotel 68,00€/pers
Bekijk de trailer
Bar
Bar
Climatisation
Airconditioning
Parking privé
Privé parkeerplaats
Petit déjeuner inclus
Ontbijt inbegrepen
wifi
Gratis wifi
Gratis wifi
tv
Kabelkanalen
Kabelkanalen
suitcase
Bagage
Bagage
presse
Pers beschikbaar
Pers beschikbaar
lettre
Brievenbussen
Brievenbussen

Je wordt ontvangen door teams in historische kostuums. Je ontdekt een architectuur geïnspireerd op de Romeinse fora met okerkleurige gevels, Korinthische zuilen en bas-reliëfs. De 100 comfortabele familiekamers zijn voorzien van Romeins meubilair.

La Villa Gallo-Romaine is het eerste hotel dat in 2007 in de Puy du Fou werd gebouwd. De binnenplaats van 3.300 m² is typerend voor het oude Rome. Het hotel wordt omringd door 62 monumentale zuilen en heeft een mediterrane tuin met olijfbomen, cipressen, rozemarijn en lavendel. De parkeerplaats is uitgerust met betalende oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Alle kamers, met een oppervlakte van 21m², zijn voorzien van airconditioning. De kamers hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Uw maaltijden zullen worden aangeboden voor het ontbijt in de Auriges-kamer en het diner in restaurant L'Atrium, dat uitkijkt op de enorme patio.

Quadruple
1 doppelbett (160x200)
2 etagenbetten (80x190)
Kinderbett (auf Anfrage und je nach Verfügbarkeit)
Double
1 doppelbett (160x200)
Openingskalender
Voorwaarden

"Deze prijzen zijn inclusief: de overnachting(en) in één van de hotels van de Puy du Fou ®(exclusief toeristenbelasting), de toegang tot het Grand Parc (en voor de blauwe periode de toegang tot de Cinéscénie®) en ontbijt. Let op, in de blauwe periode is het niet mogelijk om 2 achtereenvolgende 'Cinéscénie-avonden' in de hotels van de Puy du Fou te overnachten.

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).
Kinderen tussen de 3 en 13 jaar inbegrepen, indien zij slapen in een kamer met ten minste 1 volwassene. Gratis voor kinderen onder de 3 jaar. Wij informeren u dat kinderen onder de 6 jaar niet mogen slapen in het bovenste stapelbed.
De Logis de Lescure: de suites ""Het Planétarium"" en ""Het Reriteitenkabinet"" zijn geschikt voor 6 personen."

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Elk hotel heeft aangepaste kamers voor gehandicapten.

Liften zijn beschikbaar in de volgende hotels: "La Citadelle", "La Villa Gallo-Romaine" en "Le Grand Siècle".

Doven, hardhorenden en visueel gehandicapten

Voor slechthorenden zijn onze recepties uitgerust met een magnetische ringleiding.

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor slechtzienden of blinden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Onze verplichtingen

Picto Goutte d'eau

Om verdamping en uitspoeling van de grond te beperken, is een druppelsysteem geïnstalleerd voor de bewatering van de tuinen.

Picto électricité

Om het verbruik te verminderen en de lichtvervuiling te beperken, brandt 's nachts slechts één op de twee lichten om de paden van de Cité Nocturne te markeren. Wees voorzichtig!

villa gallo-romaine

Virtueel bezoek

Reis naar het hart van het Gallo-Romeinse tijdperk met een verblijf in onze villa, op een steenworp afstand van de ingang van Puy du Fou.

Raadpleeg de praktische informatie

Promotion

Onze restaurants

Contenu

Tussen levendige, klassieke of fastfoodrestaurants, tijdens de maaltijden en volgens uw wensen, verwelkomen meer dan 26 eetgelegenheden u in de hele Puy du Fou.

Escrime de Spectacles

Contenu

Op wacht nodigt onze schermmeester u uit voor een initiatie die toegankelijk is voor iedereen (vanaf 10 jaar) om de basis van het artistieke schermen en het hanteren van het rapier te ontdekken.