La Table des Ambassadeurs
Back

La Table des Ambassadeurs

Proef in het hart van ons hotel "Le Grand Siècle" de meest delicate gerechten van het koninklijk buffet van Lodewijk XIV!

Neem plaats aan de Table des Ambassadeurs en dompel u onder in de schitterende wereld van de Zonnekoning! De rijke en gevarieerde gerechten van het all-you-can-eat buffet, gepresenteerd in 6 gangen, zullen jong en oud bekoren. Oille, gekroond ei, Franse erwten of de chocolade van de koningin: van voorgerecht tot dessert, ontdek de koninklijke smaken van de 17e eeuw!

Menu volwassenen
27,90€
Kindermenu
15,90€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
bar
Buffet
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
Gastronomique
Gastronomische keuken
Epoque
De Grote Eeuw
Voorwaarden

Diners in de "Cinescenie" periode: 18.30 en 20.15 uur

Diners in de "Noces de Feu" periode: 19.00 uur.

Reserveren aanbevolen.

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Het restaurant "La Table des Ambassadeurs" bevindt zich in het hart van het majestueuze hotel "Le Grand Siècle".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids. 

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto fournisseur

99% van onze leveranciers zijn Frans. 

Visite virtuelle La Table des Ambassadeurs

Virtueel bezoek

Wees de eregast van de Zonnekoning en geniet van de lekkernijen van een koninklijk buffet in het weelderige decor van Le Grand Siècle.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).