Le Relais de Poste
Back

Le Relais de Poste

Geniet van een gezellige maaltijd, terwijl onze zangers de meest bekende liederen uit de 18e eeuw vertolken!

In het hart van Chasseloup, ons 18e-eeuwse dorp, en op een steenworp afstand van de "Grand Carillon", nodigen Fanchon en haar broers en zussen je uit in dit warme en gastvrije restaurant! Neem plaats rond grote tafels en deel je maaltijd met andere bezoekers in een feestelijke sfeer. Proef royale gerechten met lokale smaken en geniet van een echte liveshow dankzij onze zangers die liedjes uit een ander tijdperk ten gehore brengen!

Menu volwassenen
26,50€
Kindermenu
12,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
Bekijk de trailer
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
test
Tafelbediening
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Lokale smaken
Epoque
De 18e eeuw
Voorwaarden

(Periodiek geopend – Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen)

Lunches: 11.45 en 13.30 uur
Diners op Cinéscénie-avonden: 18.30 en 20.15 uur
Diners in de "Noces de Feu" periode: 20.00 uur

Gezamenlijke tafels.

U wordt gevraagd 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. In geval u te laat bent, wordt u niet meer tot deze restaurants toegelaten en verwijzen wij u naar een andere eetgelegenheid van het Puy du Fou.
Vraag onze reserveringscentrale ook om de openingskalender van onze restaurants met animatie.

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kies in het dorp Chasseloup voor een gastronomische pauze in het 'Relais de Poste', tegenover Le Grand Carillon.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto fournisseur

50% van onze voedselleveranciers zijn gevestigd in de Vendée. 

Visite virtuelle du Relais de Poste

Virtueel bezoek

Neem deel aan een gezellige maaltijd om de producten uit de Vendée te ontdekken, begeleid door onze zangers die de beroemdste liederen uit de 18e eeuw zingen.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).