La Mijoterie du Roy Henry
Back

La Mijoterie Du Roy Henry

In een schitterend Renaissance-decor kunt u uw eigen sfeer kiezen en genieten van onze menu's voor grote en kleine eters!

Tussen de voorstelling Le Dernier Panache, Le Monde Imaginaire de La Fontaine en La Prairie des Animaux nodigt restaurant La Mijoterie du Roy Henry bezoekers uit om een aantal heerlijke gerechten te proeven. Als eerbetoon aan koning Hendrik IV die van lange tafels en lekker eten hield, biedt dit gezellige restaurant verschillende menu’s: “La Planche Henry IV” voor de lunch of het onbeperkte buffet voor het diner, maar ook speciale kindermenu’s. U hoeft alleen maar te kiezen uit de chiffonade van gezouten ham, de poule au pot en andere gerechten, ter plaatse bereid!

Menu volwassenen
18,90€
Kindermenu
11,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
Bekijk de trailer
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
bar
Buffet
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Vlees specialiteiten
Epoque
De Renaissance
Voorwaarden

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.
*Diepvriesproduct

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

U vindt het restaurant "La Mijoterie du Roy Henry" tegenover de voorstelling "Le Dernier Panache".

Toegankelijkheid

Mensen met beperkte mobiliteit (PRM) en mensen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto nourriture

7 ton groenten en fruit, waaronder 1,2 ton aardbeien, komen uit onze eigen moestuin in Puy du Fou. 

Visite virtuelle La Mijoterie du Roy Henry

Virtueel bezoek

Henry IV heet u welkom in zijn renaissancerestaurant. Kies uw formule voor een snelle en smakelijke maaltijd.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).