Les Noces de Feu
Back
Voorstellingen
Avondvoorstellingen

Les Noces de Feu

Wees in 2022 getuige van de meest romantische bruiloft en laat u meeslepen door een fantastisch verhaal dat bij het vallen van de avond uit het meer opduikt!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
30 minutes

Elke avond, wanneer de zon verdwijnt, klinkt er zachte muziek op het meer en wordt de herinnering van de meest romantische bruiloft langzaamaan wakker gemaakt. Na elkaar tijdens de voorstelling Les Orgues de Feu te hebben ontmoet, wordt de violiste en muze herenigt met de virtuoze pianist om hun eeuwige liefde te vieren in een toverachtige omgeving van water en vuur. Geniet van een fantastische bruiloft waarbij dansers en gigantische decors uit de diepten van het meer opduiken. Deze luchtspiegelingen komen tot leven en vormen een droomomgeving waarin het bruidspaar een onvergetelijk feest viert.

Een adembenemende voorstelling

Les Noces de Feu vormt een perfecte harmonie van water en vuur, subtiliteit en grootsheid, onderdompeling en sierlijkheid, verfijnde, elektroluminescerende kostuums en enorme decors die uit de diepten van het meer oprijzen. Dit betoverende avondvisioen vol muziek biedt een poëtische reis naar het hart van de 19e eeuw, een romantische periode bij uitstek. Al de muziek van deze voorstelling wordt geschreven en uitgevoerd door de bekende virtuoze zusjes Camille en Julie Berthollet. De passievolle romance van de violiste en muze met de pianist neemt u tijdens een muzikaal dialoog mee voor een betoverende avondvoorstelling!

De voorstelling in een paar cijfers

Om deze avonddroom te kunnen verwezenlijken wordt er gebruik gemaakt van 30 acteurs en stuntmensen, op een toneel van meer dan 7000 m². Immense ondergedompelde decors en 80 elektroluminescerende kostuums brengen de romantische en betoverende wereld van deze voorstelling tot leven. Bij elke voorstelling, van gemiddeld 30 minuten, is een publiek van 7000 mensen aanwezig.

Jetzt reservieren