Le Grand Siècle
Back
Hôtel du Puy du Fou

Le Grand Siècle

Word een van de genodigden van Lodewijk XIV in dit residentiële kasteel bestemd voor het hof van de Zonnekoning en beleef de luister van de Grand Siècle! Verblijf met uw gezin of vrienden in een van de talloze kamers van dit schitterende hotel en neem de tijd om door de voor deze periode kenmerkende Franse tuinen te wandelen!

Verblijf Parc + hotel 76,00€/pers
Bekijk de trailer
Bar
Bar
Parking privé
Privé parkeerplaats
Climatisation
Airconditioning
Service de chambre
Room service
Petit déjeuner inclus
Ontbijt inbegrepen
suitcase
Bagage
Bagage
presse
Pers beschikbaar
Pers beschikbaar
tv
Kabelkanalen
Kabelkanalen
lettre
Brievenbussen
Brievenbussen
wifi
Gratis wifi
Gratis wifi

Het thema van dit hotel is gebaseerd op het privékasteel van Lodewijk XIV. De Zonnekoning had Versailles bedacht om ambassadeurs en het hof te ontvangen. In Marly bouwde hij een ander kasteel, waar hij vrienden en familie liet komen. Dit kasteel werd tijdens de Franse Revolutie verwoest. De Puy du Fou heeft het in de vorm van een hotel nagebouwd, met 8 unieke lodges en een schitterend restaurant met 500 zitplaatsen. De prachtige Franse tuinen van het landgoed maken van het hotel een rustgevende plek.

Houd er rekening mee dat de parkeerplaats van het hotel "Le Grand Siècle" is uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen en dat roomservice alleen wordt aangeboden voor het ontbijt.

Chambre Quadruple
1 doppelbett (160x200)
2 etagenbetten (90x190)
Kinderbett (auf Anfrage und je nach Verfügbarkeit)
Chambre double
1 doppelbett (160x200)
Openingskalender
Voorwaarden

Deze prijzen zijn inclusief: de overnachting(en) in één van de hotels van de Puy du Fou ®(exclusief toeristenbelasting), de toegang tot het Grand Parc (en voor de blauwe periode de toegang tot de Cinéscénie®) en ontbijt. Let op, in de blauwe periode is het niet mogelijk om 2 achtereenvolgende 'Cinéscénie-avonden' in de hotels van de Puy du Fou te overnachten.

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).
Kinderen tussen de 3 en 13 jaar inbegrepen, indien zij slapen in een kamer met ten minste 1 volwassene. Gratis voor kinderen onder de 3 jaar. Wij informeren u dat kinderen onder de 6 jaar niet mogen slapen in het bovenste stapelbed.
De Logis de Lescure: de suites "Het Planétarium" en "Het Reriteitenkabinet" zijn geschikt voor 6 personen.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Elk hotel heeft aangepaste kamers voor gehandicapten.

Liften zijn beschikbaar in de volgende hotels: "La Citadelle", "La Villa Gallo-Romaine" en "Le Grand Siècle".

Doven, hardhorenden en visueel gehandicapten

Voor slechthorenden zijn onze recepties uitgerust met een magnetische ringleiding.

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor slechtzienden of blinden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Onze verplichtingen

Picto recyclage

100% van onze zepen worden gerecycled waarbij de resten worden hergebruikt in nieuwe zeep.

Picto développement durable

Om de geluidsoverlast voor onze bezoekers en de fauna te beperken, worden de tuinen onderhouden met elektrische robotmaaiers.

grand siecle

Virtueel bezoek

Reis door de tijd met een verblijf in Le Grand Siècle, de accommodatie van het grandioze en spectaculaire.

Raadpleeg de praktische informatie

Promotion

Onze restaurants

Contenu

Tussen levendige, klassieke of fastfoodrestaurants, tijdens de maaltijden en volgens uw wensen, verwelkomen meer dan 26 eetgelegenheden u in de hele Puy du Fou.

Les Chevaux de l'Exploit

Contenu

Betreed de grootste showstallen van Europa om de 230 paarden van de Puy du Fou te ontmoeten. Opgeleid in alle disciplines, leert u alles over de fantastische fysieke en voedingscontrole die wordt uitgevoerd voor het welzijn van deze echte atleten.