L'Auberge
Back

L'Auberge

Midden in Chasseloup kunt u binnenstappen bij L’Auberge, een uniek restaurant op de Puy du Fou, ideaal voor een bijzondere maaltijd!

In dit rustig gelegen restaurant kunt u genieten van typische Franse culinaire tradities, en proeven van een aantal bijzondere gerechten. Met zorg gedekte tafeltjes, een chique sfeer en verfijnde muziek: dit restaurant biedt de culinaire creativiteit en knusse sfeer die u zoekt.

Menu volwassenen
47,00€
Kindermenu
19,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
test
Tafelbediening
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
Gastronomique
Gastronomische keuken
Epoque
De 18e eeuw
Voorwaarden

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Fijnproevers kunnen dit discrete restaurant vinden in het hart van het dorp Chasseloup, vlakbij de "Grand Carillon".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap 

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids. 

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk. 
 

Onze verplichtingen

Picto nourriture

Onze menu's volgen de seizoenen om onze impact op het milieu en de ecosystemen zoveel mogelijk te beperken.

L'Auberge

Virtueel bezoek

Franse verfijning en elegantie wachten u op in dit prestigieuze restaurant, ver weg van nieuwsgierige blikken.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).