La Cinéscénie
Back
Voorstellingen
Avondvoorstellingen

La Cinéscénie

Kom naar ‘s werelds grootste avondvoorstelling en beleef een aangrijpend en onvergetelijk moment!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
90 minutes
Kan de gevoeligheden van een jong publiek beledigen
1 keer toegekend

Al meer dan 13 miljoen toeschouwers, 2.550 acteurs op een toneel van 23 hectare, 28.000 kostuums, een grandioze voorstelling en vele nieuwe attracties... ‘s Werelds grootste avondvoorstelling is een mythe geworden; een voorstelling die u gezien moet hebben. In enkele jaren tijd heeft de Cinéscénie dankzij de vele artistieke en technische ontwikkelingen een geheel andere dimensie bereikt: een nieuwe toneelschikking van het licht, nieuwe videoprojecties in 3D, nieuwe decors en nieuwe scènes in de loop der jaren, met nieuwe special effects, enz. U kijkt uw ogen uit tijdens de Cinéscénie!

Een enorm tafereel langs 7 eeuwen aan geschiedenis

Van de middeleeuwen tot WWII vertelt de Cinéscénie de geschiedenis tijdens een romance van waar gebeurde verhalen en Franse legendes. Een prachtige reis door de tijd dankzij een grandioze toneelschikking! Volg de symbolische lotsbestemming van de familie Maupillier dankzij 4200 puyfolais (vrijwillige acteurs) en ongekende technische middelen. Elke voorstelling is een verzameling aan technologische middelen: 3D video mapping, zelfstandige drones, 360° geluidsverspreiding, vuurwerkeffecten... Elk jaar worden er nieuwe onderdelen toegevoegd aan de voorstelling, voor een nog intensere beleving van de betoverende Cinéscénie!

Een enorme voorstelling onder de sterrenhemel

Neem bij het vallen van de avond plaats op de immense panoramische tribunes en laat u meeslepen door de epische sfeer van deze gigantische voorstelling! De Cinéscénie, voor het eerst gespeeld in 1978, is een avonddroom waar jaarlijks meer dan 360.000 toeschouwers van komen genieten.

Beste Europese Evenement 2014

Reserveer nu