Le Café de la Madelon
Back

Le Café de la Madelon

In 1914 bent u uitgenodigd bij het bruiloftsmaal van “La Madelon”. Alles staat klaar voor de bruiloft, maar niets verloopt volgens plan!

Vlak bij Le Bourg Berard duikt u in de knusse sfeer van dit levendige restaurant en wordt u meegesleept in een spannende voorstelling vol verassingen! Samen met de familie van “La Madelon” en “Le Braco”, hun neven en vrienden, proeft u een maaltijd die speciaal voor de bruiloft is bereid. In een Belle Epoque sfeer met strakke pasjes en dansende serveerders waant u zich in een typisch Frans café uit het begin van de 20e eeuw!

Menu volwassenen
31,50€
Kindermenu
17,90€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
Bekijk de trailer
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
test
Tafelbediening
Végétarien
Vetarisch gerecht
Epoque
De Belle Epoque
Voorwaarden

(Periodiek geopend – Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen)
Gezamenlijke tafels.

U wordt gevraagd 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. In geval u te laat bent, wordt u niet meer tot deze restaurants toegelaten en verwijzen wij u naar een andere eetgelegenheid van het Puy du Fou. Vraag onze reserveringscentrale ook om de openingskalender van onze restaurants met animatie.

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kom bijeen achter het dorp "Bourg Bérard" om van deze bruiloftsmaaltijd te genieten! 

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en personen met een handicap

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto fournisseur

99% van onze leveranciers zijn Frans. 

Visite virtuelle Café de la Madelon

Virtueel bezoek

In 1914 wachten Le Braco en La Madelon u op voor hun huwelijksdiner. Alles is in gereedheid gebracht, maar niets gebeurt zoals gepland!