Le Ballet des Sapeurs
Back
Voorstellingen

Le Ballet des Sapeurs

Maak kennis met de jonge acteurs van het park bij Le Bourg Bérard en volg hun avontuur tijdens een levendige en kleurrijke voorstelling!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Vanaf de metaalbrug die uitkijkt op Le Bourg Bérard doen de inwoners van het dorp er alles aan om een brandende wagen te blussen die zojuist is ontploft. De ongeruste bestuurder roept om hulp en de brandweer komt er direct aan! Op dat moment begint er een bruisend ballet van brandweermannen, de veldwachter, de tuinman, de serveersters van Le Bistrot en nog veel meer personages! Ondanks alle moeite zal alleen de zachte adem van de mooie Céline het vuur kunnen doven.

Een unieke en grappige voorstelling

Voor het eerst op de Puy du Fou wordt een voorstelling geïnspireerd door de wereld van musicals en stomme films, met een hoge dosis humor. Jonge acteurs en dansers spelen op jazzy-achtige muziek gebaseerd op de big bands uit de jaren 1930. Jong en oud zullen genieten van deze voorstelling vanwege het luchtige, levendige en kinderlijke karakter ervan. De kostuums en accessoires, gemaakt door het naaiatelier van de Puy du Fou, maar ook de danspasjes voeren u mee naar de vorige eeuw voor een onvergetelijk moment!

Een musical gespeeld door kinderen

Le Ballet des Sapeurs is de eerste voorstelling die uitsluitend wordt gespeeld door kinderen van de Puy du Fou Academy, de kunstopleiding van de Puy du Fou. Speciaal voor deze kinderuitvoering zijn er unieke teksten, toneelschikkingen en danspasjes gemaakt. De jonge acteurtjes zorgen voor bruisende levendigheid tijdens deze knallende show!

Reserveer nu