Le Bal des Oiseaux Fantômes
Back
Voorstellingen

Le Bal des Oiseaux Fantômes

Tussen de ruïnes van het oude kasteel komen honderden prachtige vogels tevoorschijn en scheren met hun enorme vleugels langs u heen!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
33 minutes

Ten tijde van de burchtkastelen komen de herinneringen van prinses Aliénor en haar jeugdvriendin Eloïse weer tot leven. Meer dan 330 indrukwekkende vogels keren terug naar de oude ruïnes die eeuwenlang werden verlaten. Arenden, valken, gieren, wouwen, uilen en tientallen andere roofvogels dansen tijdens deze show in de lucht en duiken op de arm van professionele valkeniers die dit betoverende luchtballet leiden. De vogels vliegen vlak langs het publiek, waarbij de pluimen van hun vleugels met een beetje geluk uw hoofd zullen raken! Hier beleeft u een onvergetelijk moment van sierlijkheid!

Een werelduniek luchtballet

De voorstelling Bal des Oiseaux Fantômes heeft dertig jaar aan intense voorbereiding gekost om nu tegelijkertijd honderden vogels in vrijheid te kunnen laten vliegen, tijdens de prachtige finale van deze show. Om de belofte waar te maken van zo’n bijzondere voorstelling volgen onze vogels, net als topsporters, van jongs af aan een nauwkeurige voorbereiding. Ze worden dagelijks begeleid door ons team van 36 valkeniers. Het welzijn van de vogels staat centraal.

In de coulissen van de valkerij

Droomt u ervan om de coulissen van deze voorstelling te ontdekken? Als u in een van de hotels van de Cité Nocturne verblijft kunt u kennismaken met de geheimen van onze valkeniers door een Reis naar het hart van de valkerij te reserveren. Tijdens deze workshop leert u alles over de valkerij, de dagelijkse verzorging van de roofvogels van de Puy du Fou maar ook de terugplaatsingsacties in de natuur waar de Academie voor Valkerij van de Puy du Fou aan deelneemt.

Reserveer nu