Visuel viking 2023 Puy du Fou
Back

Verwezen Hotels & Campings

Verleng uw reis terug in de tijd door een all-inclusive verblijf te boeken in een van de vele partnerhotels en -campings in de buurt van de Puy du Fou.
Filters
Trier par
Type accommodatie
Vivez un séjour unique

Beleef een uniek verblijf

Verleng uw reis door de tijd en kies uw eeuw om in te slapen door nu uw verblijf in een van de historische hotels van Puy du Fou te boeken.

FAQ

Toegankelijkheid van de hotels

Alle hotels van Puy du Fou beschikken over aangepaste kamers voor personen met beperkte mobiliteit. Om een van deze kamers te reserveren, dient u telefonisch contact op te nemen met ons Reserveringsteam op +33 2 21 67 55 00 (lijn uitsluitend bestemd voor mindervaliden). Om de ontvangst van slechthorenden te vergemakkelijken, is de Puy du Fou uitgerust met magnetische lussen bij de receptie van het hotel.

Openingstijden van de hotels

De recepties van onze hotels zijn 24 uur per dag geopend, op alle openingsdagen. De kamers zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur en dienen op de dag van vertrek voor 11.00 uur te zijn verlaten.

Hotels - Soorten kamers

De klassieke kamers van de Puy du Fou hotels zijn geschikt voor maximaal 5 personen (waarvan minstens 1 volwassene), met uitzondering van de "Villa Gallo-Romaine" en de "Grand Siècle" (die geschikt is voor maximaal 4 personen) - waarvan minstens 1 volwassene, met de volgende indeling: 1 tweepersoonsbed (160x200), 2 stapelbedden. Op verzoek kan ook een paraplubed worden toegevoegd. WiFi is beschikbaar in de recepties, restaurants en kamers van onze themahotels.

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).