Overslaan en naar de inhoud gaan
Le concept du Puy du Fou
Back

Ons concept

In de Puy du Fou vergeten de bezoekers de 21e eeuw. Zowel overdag als 's nachts maken ze een grote reis door de tijd en kiezen ze, in alle vrijheid, hun favoriete tijdperk, voorstellingen en maaltijden.
Des moments inoubliables

ONVERGETELIJKE MOMENTEN

Een bezoek aan de Puy du Fou staat garant voor onvergetelijke momenten vol emoties die u deelt met het hele gezin. Het is niet voor niets dat grote aantallen bezoekers uit de hele wereld naar de Puy du Fou komen om ontroerende en meeslepende ervaringen te beleven, want de Puy du Fou draagt universele waarden uit die de bezoekers van alle leeftijden in hun hart raken.

Le parc de l'émotion

HET PARK VAN DE EMOTIE

Onze creaties zijn opgezet als grote films die live worden vertoont, met goed getimede acties en grandioze speciale effecten, maar bovenal staat de emotie centraal in het concept van de Puy du Fou. De bezoekers moeten gegrepen worden door de poëzie van de teksten, de schoonheid van een gebaar, de zuiverheid van de muziek...

Une émotion unique

EEN UNIEKE EMOTIE

Één seconde is voldoende om die unieke emotie op te roepen, die trilling van de zintuigen! De teams van de Puy du Fou zijn constant op zoek naar deze zuivere emotie die het hart van de bezoekers raakt en van een voorstelling een onvergetelijk moment maakt. Schaterlachen, schrikken, een traan wegpinken... alle emoties komen voorbij in de Puy du Fou!

Haut de page