Overslaan en naar de inhoud gaan
Campings
Back

Campings in de buurt van Puy du Fou

Bereidt u uw tijdloze verblijf voor en zoekt u een camping in de buurt van de Puy du Fou? Profiteer van onze partnerschappen met nabijgelegen campings om uw bezoek te verlengen!

Verblijf op een camping in Puy du Fou

Na een dag vol sensatie en geweldige shows brengt u een comfortabele nacht door op een van onze partnercampings in de buurt van de Puy du Fou. Al onze bezoekers kunnen gebruik maken van deze accommodaties om hun verblijf te verlengen en optimaal van hun bezoek te genieten. Een camping in Les Epesses, Chambretaud, Chauché, Mouchamps of Longeville sur Mer? Ontdek onze lijst van 8 sterrencampings in de Vendée, rond de Puy du Fou:

Camping Puy du Fou

Campings rond Le Puy du Fou (op minder dan 30 minuten)

Neem een camping in de buurt van de Puy du Fou voor lief. Deze campings, op minder dan 30 minuten afstand, bieden u alle comfort, of u nu in een tent, een camper of een stacaravan zit.

Camping Au Bois du Cé – Chambretaud 4*

Camping Au Bois du Cé – Chambretaud 4*

Op ongeveer 4 minuten van de Puy du Fou, in een heuvelachtige en groene omgeving, biedt deze camping stacaravans voor maximaal 6 personen op het terrein van een oud spoorwegstation.

Camping La Bretêche – Les Epesses 4*

La Bretêche ligt op ongeveer 5 minuten van de Puy du Fou en biedt comfortabele stacaravans en lodges voor maximaal 8 personen in een beschermde en bosrijke omgeving.

Camping La Bretèche – Les Epesses 4*
Camping Le Hameau du Petit Lay – Mouchamps 3*

Camping Le Hameau du Petit Lay – Mouchamps 3*

Op ongeveer 20 minuten van de Puy du Fou, in het hart van de bocage van de Vendée, biedt deze camping stacaravans voor maximaal 6 personen in een groene en familiale omgeving.

Domaine Mélusine - Les Epesses 4*

Domaine Mélusine ligt op slechts 2 minuten (ongeveer 3 km) van de Puy du Fou en biedt ruime en comfortabele chalets voor maximaal 7 personen in een groene omgeving van meer dan 10 hectare.

Domain Mélusine - Les Epesses 4*
Camping du Rouge Gorge - Saint Laurent sur Sèvre 4*

Camping du Rouge Gorge - Saint Laurent sur Sèvre 4*

Gelegen op ongeveer 12 minuten van de Puy du Fou, beschikt het over bronnen zowel wat betreft de schoonheid van de landschappen als de rijkdom van het architectonisch erfgoed. Le Rouge Gorge biedt ruime stacaravans voor maximaal 8 personen, op 300 m van de vijver en 1000 m van de rivier Sévre Nantaise.

Camping au Puy du Fou

Campings bij de Puy du Fou tussen land en zee (op meer dan 30 minuten)

Sla twee vliegen in één klap door te kiezen voor een camping aan zee of op het platteland. Zo kunt u voor of na uw bezoek aan de Puy du Fou ontspannen op de stranden van de Vendée of een boswandeling maken.

Domaine de l’Oiselière – Chauché 4*

Dit landgoed ligt op ongeveer 40 minuten van de Puy du Fou en biedt ruime gîtes voor maximaal 7 personen in een groene omgeving van 7 hectare.

Domaine de l’Oiselière – Chauché 4*
Camping Le Petit Rocher – Longeville sur Mer 4*

Camping Le Petit Rocher – Longeville sur Mer 4*

A environ 1 heure du Puy du Fou, au cœur d'une forêt domaniale, Le Petit Rocher propose des mobil-homes spacieux pouvant accueillir jusqu'à 8 personnes, à 150m d'une plage de sable fin.

Camping Bel Air – L’Aiguillon sur Mer 4*

Camping Bel Air ligt op ongeveer 1u10 van de Puy du Fou (106 km) en biedt ruime stacaravans voor maximaal 8 personen op 1,8 km van het strand.

Camping Bel Air – L’Aiguillon sur Mer 4*

Hoe de Puy du Fou bezoeken in een camper?

Met een camper naar de Puy du Fou komen kan niet eenvoudiger. Om al onze bezoekers zo goed mogelijk te ontvangen, stellen wij een camperplaats vlakbij de Puy du Fou ter beschikking, met water- en elektriciteitspunten, een stortplaats en een sanitair blok. U kunt ook elke ochtend profiteren van de verkoop van vers brood. Deze parkeerplaats is overdag gratis en 's nachts van 1 tot 7 uur betalend.

La Cité Nocturne du Puy du Fou : L’alternative au camping pour vivre pleinement le Puy du Fou

La Cité Nocturne du Puy du Fou: Het alternatief voor kamperen om het Puy du Fou ten volle te beleven

Themahotels, partnercampings, luxe accommodatie, breid uw bezoek uit door uw all-inclusive verblijf in de Puy du Fou te boeken! Als u bij onze partnercampings niet heeft gevonden wat u zocht, ontdek dan onze 6 themahotels om een avondje uit te gaan met familie of vrienden. Kies uw eeuw om te slapen tussen de 500 kamers van onze Cité Nocturne, en verblijf in het hart van het oude Rome, achter de wallen van de Citadel of aan het Hof van de Zonnekoning!

Le Puy du Fou biedt u ook een verblijf in meer dan 30 verfijnde accommodaties in de buurt, van het 1e prijs hotel tot het 5 sterren kasteel. Je hebt keuze te over!

Boek nu uw verblijf in Puy du Fou!

Om te profiteren van voorkeurstarieven en om u een plaats op een van de campings in de buurt van de Puy du Fou te garanderen, raden wij u aan uw verblijf vooraf te reserveren. Voor een onvergetelijke ervaring in de Puy du Fou kunt u uw bezoek het beste over 2 of 3 dagen spreiden.

Zo heeft u de tijd om alle shows en meeslepende activiteiten bij te wonen en geniet u van een rustgevende nacht in de accommodatie van uw keuze. Als u uw verblijf van tevoren boekt, kunt u al voor 68 euro genieten van de Puy du Fou!

Haut de page